Nyheter
Posted in

Bästa trycksakerna till Black Friday!

Posted in

Förbered dig för Black Friday genom att spana in de mest populära trycksakerna just nu!

Snart är det dags för Black Friday – den absolut största rean på hela året! Det är dags att börja marknadsföra er och era varor på det effektivaste sättet – nämligen i form av trycksaker. Det är nu du och ditt företag verkligen har chansen att stå ut ur mängden. Givetvis är det något som vi vill hjälpa er med. Vi är helt förberedda att leverera de trycksaker samt profilprodukter du behöver inför det hektiska dygnet!

 

Varför Black Friday?
Black Friday är en stor och viktig dag för alla handlare. I fjol spenderade den svenska befolkningen hela 7,1 miljarder kr på prisnedsatta varor, vilket är en ökning på 300 miljoner kr från året innan. Men endast 30% av alla kunder var det som enbart handlade i fysisk butik. Majoriteten av kunderna tyckte att skyltningen var bättre på internet och valde att e-handla istället. Just därför är det viktigt att du skyltar med dina REA- varor tydligare än alla andra! Kanske är det i år du ska göra något extraordinärt? Vi har lite tips!

Med marknadsföring i form av trycksaker som flygblad och affischer, till profilprodukter i form av beachflaggor och roll-ups kan du uppmärksamma dina produkter avsevärt mer för att gå mot det resultatet du vill uppnå!

 

 

 

 

PRISEXEMPEL:

  • Flaggspel – 94 kr / flaggspel
  • Ballonger – 100 st – 24 kr/st
  • Beachflagga – 1 st – 895 kr

Kommentera inlägget

Search www.duplotryck.se

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our integritetspolicy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG (0)

20 % Rabatt
Oooh
Next time
Almost!
10% Rabatt
Gratis visitkort
Nästa Gång!
No luck today
Almost!
5 % Rabatt
Nope
Så nära!
Snurra Lyckohjulet för chans att vinna pris!

Minska kostnaden för trycksaker. Dra igång hjulet för chansen till fina priser!

Enkla spelregler:

  • 1 spinn per dag
  • Fuskare undanbedes
  • Du får rabattkoden till din inkorg
Added to wishlist!