Hur beställer man från ett tryckeri?

Det finns flera tillvägagångssätt hur man beställer från tryckeriet Duplotryck. De allra flesta beställningarna görs direkt via hemsidan och via vårt designverktyg, men då arbetet blir av den större volymen så hanteras din order via vår kundtjänst istället.

Duplotryck har ansträngt sig för att digitalisera det digitala tryckeriet i Stockholm för att göra det möjligt för dig som kund att snabbt kunna lägga en beställning på det du vill ha.

Det vanligaste flödet ser därför ut som sådan:

1. Surfa runt i vår e-handel och välj den produkt du anser passa ditt syfte bäst. Papperskvalitén är oftast en prisfråga och handlar snarare om känsla och intryck din mottagare av trycksaken ska få snarare än funktion. Klart, tjockare papper, bättre hållbarhet. Ska det tåla stryk och slitage, använd ett tjockare!

2. När du hittat din produkt anger du vilket antal du önskar och klickar på “lägg i varukorgen”.

3. Möjligheten att ladda upp en tryckfil ges i kassan, vi rekommenderar alltid .pdf och alltid sparad i färgprofil CMYK. Vill du ha utfallande tryck råder vi dig att filen är förberedd för utfall och har så kallade “skärlinjer” markerat vart vi ska skära.

4. Välj leverans och betalningsmetod. Vi har möjlighet att ta emot Swish-betalningar, kortbetalningar i tryckeriet i samband med avhämtning, faktura eller betala med kort direkt på webben.

5. Ordern är nu skickad till tryckeriet. Våra operatörer på plats kvalitétssäkrar alltid dokumentet innan print och är det några frågor kommer vi att höra av oss. Ibland upptäcker vi stavfel och hör även då av oss innan produktion – det är däremot inget ni kan ta för givet och vi friskriver oss allt ansvar kring tryck av det material ni lämnar.

Om du istället har ett stort jobb på gång eller en speciell förfrågan, hör av dig till:

08-654 74 90

[email protected]

Duplotryck, Kungsholmsgatan 19, 112 27, Stockholm. 

Search www.duplotryck.se

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our integritetspolicy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG (0)

20 % Rabatt
Oooh
Next time
Almost!
10% Rabatt
Gratis visitkort
Nästa Gång!
No luck today
Almost!
5 % Rabatt
Nope
Så nära!
Snurra Lyckohjulet för chans att vinna pris!

Minska kostnaden för trycksaker. Dra igång hjulet för chansen till fina priser!

Enkla spelregler:

  • 1 spinn per dag
  • Fuskare undanbedes
  • Du får rabattkoden till din inkorg
Added to wishlist!