Inspiration

Inspiration Påskdukning 2021

Med bara några dagar kvar till påsk börjar det bli dags att se över hur du vill ha din påskdukning i år. Vill du ha en traditionell färgstark påskdukning, eller kanske en avskalad modern påskdukning? Om du behöver inspiration har du kommit helt rätt. Kika på våra påsktips nedan och låt din kreativitet flöda!

 

Med hjälp av de fina, ljusa och våriga pastellfärgerna livar du upp din påskdukning samtidigt som du ger hemmet en känsla av harmoni. Pastellfärger är inte bara rogivande utan de ger den perfekta färgklicken utan att det blir för mycket!

påskinredning-2021-duplotryck

 

Påsken är ett perfekt tillfälle för dig som vill leva ut din kreativitet genom att pyssla! Gör dina egna fågelbon i skålar med hjälp av strimlat silkespapper i olika färger, eller varför inte lite halm för att fånga den mysiga känslan? Låt fantasin flöda!

 
        

För att göra påskdukningen roligare för barnen också kan du alltid måla äggen i roliga motiv! Eller byta ut äggen helt mot chokladägg – hur fint (och gott) som helst, även för de äldre.

Påsken måste inte heller vara färgglad. Du kan alltid ha en mer avskalad påskdukning som ändå har liv och detaljer i sig. Passa även på att spara pengar och testa på att göra roliga DIY-pyssel till din påskdukning med hjälp av det du redan har hemma!

Vi hoppas att du nu känner dig inspirerad att testa på något nytt och ta din påskdukning till nästa nivå!

 

 

About author

Leave your comment

Leave your comment

20 % Rabatt
Oooh
Next time
Almost!
10% Rabatt
Gratis visitkort
Nästa Gång!
No luck today
Almost!
5 % Rabatt
Nope
Så nära!
Snurra Lyckohjulet för chans att vinna pris!

Minska kostnaden för trycksaker. Dra igång hjulet för chansen till fina priser!

Enkla spelregler:

  • 1 spinn per dag
  • Fuskare undanbedes
  • Du får rabattkoden till din inkorg
close
X

Product has been added to cart

View Cart