Inspiration

Populära trycksaker inför jul

Vi har passerat andra advent och julafton är bara någon vecka bort! Har du inte redan hunnit beställa dina trycksaker är det dags nu för att säkerställa leverans innan julafton. Nedan berättar vi om några av de mest populära trycksakerna för att sprida julkänslan vidare till både kunder och medarbetare.

 

Trycksaker inför jul
Något som uppskattas och kan förgylla dina medarbetares dag är julkort och kuvert med speciella julhälsningar. Skapa dina julkort med egen design, ett perfekt tillfälle att säga tack till din personal efter att ha kämpat på under detta turbulenta år och för att motivera dem inför nästa! Till kunden passar det perfekt att lägga ned flygblad med julhälsningar när du packar deras beställningar, eller vid köp, som tack för att de väljer att komma och stötta just er. Passa även på att trycka upp några affischer till skyltfönstret i butiken, salongen eller restaurangen för att presentera dina julerbjudanden för de som passerar och för att sprida julkänslan vidare. Inför jul är det även populärt att ge bort presentkort, så tryck upp dina egna presentkort med jultema på och inspirera dina kunder!

 


Kundbilder på presentkort och julaffischer.

 

Behöver du inspiration eller tips? Hör av dig till oss!
Mail: [email protected]
Tel nr: 08- 6547490

Kommentera inlägget

Search www.duplotryck.se

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our integritetspolicy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG (0)

20 % Rabatt
Oooh
Next time
Almost!
10% Rabatt
Gratis visitkort
Nästa Gång!
No luck today
Almost!
5 % Rabatt
Nope
Så nära!
Snurra Lyckohjulet för chans att vinna pris!

Minska kostnaden för trycksaker. Dra igång hjulet för chansen till fina priser!

Enkla spelregler:

  • 1 spinn per dag
  • Fuskare undanbedes
  • Du får rabattkoden till din inkorg
Added to wishlist!