Nyheter

Skyddsvägg corona – för dig som har kunder!

Vintern är påväg med rusande fart, vilket också betyder att smittspridningen börjar ta sin fart igen. Nu behövs alla hjälpmedel man kan tänka sig för att skydda sin personal och kunder mot covid-19.

 

Skydda dina kunder & medarbetare
I vissa situationer är det svårt att följa folkmyndighetens rekommendationer att hålla minst 1,5 meters avstånd inomhus. Man har sett hur t.ex restauranger tejpat för bord, eller hur gym tvingats stänga av maskiner för att undvika smittspridning. Istället för att göra det så har vi den perfekta lösningen! Vi erbjuder stående hostskydd och nysskydd vilket gör att du kan skärma av dina kunder från varandra på restauranger, gym, café m.m! Genom att använda sig av det här avskärmningsskyddet kommer inte bara kunderna känna sig betydligt mer trygga, utan även personalen! Du kan nu enkelt förminska den fysiska kontakten mellan människor och därav försvåra att covid-19, coronaviruset, sprids vidare.

Med hjälp av avskärmning behöver du inte stänga av bord, sittplatser och maskiner på samma sätt. Istället kan dina gäster komma i lugn och ro och känna sig säkra tillsammans med personalen. Avskärmningsskyddet är inte bara effektivt, det är dessutom snyggt, diskret och tar inte för mycket plats. Få dina kunder att uppskatta deras vistelse ännu mer mer genom att införskaffa skyddsväggar!

 

Referensbild från kund:

       

Prisexempel:
En vägg – 2490 kr/st
ERBJUDANDE JUST NU – 1990kr/st vid beställning senast 6/11!

 

Ring oss på 08-6547490 eller maila till info@duplotryck.se vid intresse eller frågor!

 

 

 

About author

20 % Rabatt
Oooh
Next time
Almost!
10% Rabatt
Gratis visitkort
Nästa Gång!
No luck today
Almost!
5 % Rabatt
Nope
Så nära!
Snurra Lyckohjulet för chans att vinna pris!

Minska kostnaden för trycksaker. Dra igång hjulet för chansen till fina priser!

Enkla spelregler:

  • 1 spinn per dag
  • Fuskare undanbedes
  • Du får rabattkoden till din inkorg
close
X

Product has been added to cart

View Cart