VANLIGA FRÅGOR PÅ ETT TRYCKERI

Hur långa leveranstider har Duplotryck?

Vi levererar alltid så fort som möjligt, men till och från så är kön mer eller mindre. Därför är det svårt för oss att alltid garantera leverans dagen efter, även om det är det vi strävar efter. Om ditt jobb är brådskande så rekommenderar vi att du väljer expressleverans för att garantera att jobbet blir klart i tid. Med lite pussel kan vi alltid sträva efter att leverera samma dag!

Färdigt för leverans
Trycksaker – Inom 5 arbetsdagar
Kläder med tryck – Inom 10 arbetsdagar
Profilprodukter – Inom 10 arbetsdagar

Gör Duplotryck en check på tryckfilen innan produktion?

Ja. Det är en av många fördelar att handla av ett svenskt tryckeri. Det kanske ibland är svårt att matcha priset som finns hos andra aktörer som har produktionen i länder med lägre skatt – därför kompenserar vi genom att ge ett mervärde istället. Om vi upptäcker att något blir konstigt i produktionen så stoppar vi den, försöker korrigera själva eller om det inte går eller blir för omfattande så kontaktar vi dig.

Är ni ett riktigt tryckeri?

Ja, vi trycker allt själva i våra lokaler på Kungsholmen.

Kan man komma förbi?

Absolut! Varmt välkommen till Kungsholmsgatan 19 för att diskutera ett jobb eller hämta en order.

Men hur är det med provexemplar då?

Vi förstår att kvalitén är viktig och att det matchar dina förväntningar. Vid ett provexemplar så ser vi gärna att ordern är något större i volymen, det eftersom det fortfarande tar lika mycket tid att trycka 1 ex som 100 ex. Det är såklart inga konstigheter och något vi är erkända för är att hålla en hög service, vi är således beredda att göra allt för dig.

Måste tryckfilen vara klar när jag lägger en beställning?

Nej, du kan lägga beställning idag och återkomma med tryckfilen senare. Det gör du därmed för att reservera din plats i kön, för att ligga tight på deadline.