Tryckeriets Historia

Hållbarhet, kvalitét och service är viktigt för våra kunder, därför är det viktigt för oss!

Historien om Duplotryck började på Kungsholmen i centrala Stockholm år 1991. Familjen Otterblad grundade företaget med målet att hjälpa allt från föreningar, privatkunder och företag med både stora som små upplagor. Något som alltid varit fokus på Duplotryck är att ta hand om varenda kund med ett extra leende och med bästa service!

År 2019 blev det dags för familjen att gå i pension, och de bestämde sig för att sälja företaget.
Bolaget såldes till en redan existerande kund, Exponera.nu som sedermera blev Increasor Tech Invest. Samma år hade de startat en e-handel med inriktning profilprodukter, vilket sedan skulle gå hand i hand med Duplotryck. Det var enorma skor att fylla eftersom ribban var så hög den kunde bli, men med hjälp och support av kunderna så klarade vi det.

Precis samtidigt som pandemin slog till 2020 hade vi lärt oss tryckeriet fullt ut. Ny driven personal anställdes med dedikerad kundtjänst redo att göra det som krävs för våra kunder. Hela sortimentet med profilprodukter och expomaterial togs in i samma lokaler från den tidigare e-handeln. Nu var vi ett fullfjädrat tryckeri med den gedigna erfarenheten och med det moderna sinnet!

Under sommaren 2020 tvingades vi byta lokaler med anledning av en vattenläcka. Vi flyttade från Kungsholmen till Tallgatan 16 i Sundbyberg, med större lokaler som gjorde plats för större och modernare maskiner. Vi passade på att rusta upp och hämta in de senaste maskinerna för att minimera spill, felmarginal och strömförbrukning. Därför vågar vi nu påstå oss vara ett av de mest miljövänliga tryckerier i Sverige! Med en värld i ständig förändring och med högre krav, är vi redo att hjälpa våra kunder vara framtidssäkra och samtidigt värna om miljön.

Hösten 2020 står äntligen vår nya e-handel klar – redo att ta emot alla expressleveranser!

Search www.duplotryck.se

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our integritetspolicy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG (0)

20 % Rabatt
Oooh
Next time
Almost!
10% Rabatt
Gratis visitkort
Nästa Gång!
No luck today
Almost!
5 % Rabatt
Nope
Så nära!
Snurra Lyckohjulet för chans att vinna pris!

Minska kostnaden för trycksaker. Dra igång hjulet för chansen till fina priser!

Enkla spelregler:

  • 1 spinn per dag
  • Fuskare undanbedes
  • Du får rabattkoden till din inkorg
Added to wishlist!