Nyheter
Posted in

Vi flyttar tillbaka till Kungsholmen!

Posted in

Ja, du hörde rätt! Vi har flyttat tillbaka till Kungsholmen! Nu är vårt tryckeri äntligen tillbaka på Kungsholmsgatan 19 i centrala Stockholm i nyrenoverad fräsch lokal.

 

Tillbaka för att stanna
Vilken resa vi har haft i år. Först skakades året om rejält när vi plötsligt befann oss i en pandemi, något som är nytt för många av oss. Vi blev tvungna att tänka om för att få allt att fungera. Det var också i början av sommaren som vi på Duplotryck upptäckte en vattenläcka i vår lokal. Vi fick höra att vi behövde en omfattande renovering, och var tvungna att göra oss redo för en flytt. I augusti flyttade vi över maskiner och virke till vår tillfälliga lokal i Sundbyberg, men vi visste inte hur länge vår mellanlandning skulle vara. Blott 2 månader senare är vi äntligen tillbaka i vårt tryckeri på Kungsholmen! Med nyrenoverad fräsch lokal som ett stort plus. Vi är oerhört glada att vara tillbaka i den lokal som Duplotryck grundades i år 1991, och få fortsätta vår historia på plats.

Vi jobbar fortfarande med samma koncept som innan; att vara snabbast, billigast med den bästa servicen, och i dessa coronatider även säkrast! Vi är glada över att vara tillbaka i stan, och välkomnar dig varmt att höra av dig till oss med det material som du behöver hjälp med.

 

Nå oss på telefon 08- 654 74 90 eller maila oss på [email protected].
Ta hand om dig!

4 Replies to “Vi flyttar tillbaka till Kungsholmen!”

 1. Bengt Lundquist

  Välkomna hem till Kungsholmen och grattis till alla Kungsholmsbor som nu åter kan dra nytta av er goda service och priser!

  1. Isabel A[ Post Author ]

   Tack för de fina orden, vi är så glada över att vara tillbaka! 🙂

 2. Torkel

  Härligt att ni är tillbaka på Kungsholmen! Ni kan vara stolta – era produktioner och er servicenivå är verkligen på topp!

  1. Isabel A[ Post Author ]

   Tack, det gläder oss verkligen att höra! Det är det vi strävar efter också och kommer fortsätta göra! 🙂

Kommentera inlägget

Search www.duplotryck.se

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our integritetspolicy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG (0)

20 % Rabatt
Oooh
Next time
Almost!
10% Rabatt
Gratis visitkort
Nästa Gång!
No luck today
Almost!
5 % Rabatt
Nope
Så nära!
Snurra Lyckohjulet för chans att vinna pris!

Minska kostnaden för trycksaker. Dra igång hjulet för chansen till fina priser!

Enkla spelregler:

 • 1 spinn per dag
 • Fuskare undanbedes
 • Du får rabattkoden till din inkorg
Added to wishlist!