Nyheter

Vi flyttar tillbaka till Kungsholmen!

Ja, du hörde rätt! Vi har flyttat tillbaka till Kungsholmen! Nu är vårt tryckeri äntligen tillbaka på Kungsholmsgatan 19 i centrala Stockholm i nyrenoverad fräsch lokal.

 

Tillbaka för att stanna
Vilken resa vi har haft i år. Först skakades året om rejält när vi plötsligt befann oss i en pandemi, något som är nytt för många av oss. Vi blev tvungna att tänka om för att få allt att fungera. Det var också i början av sommaren som vi på Duplotryck upptäckte en vattenläcka i vår lokal. Vi fick höra att vi behövde en omfattande renovering, och var tvungna att göra oss redo för en flytt. I augusti flyttade vi över maskiner och virke till vår tillfälliga lokal i Sundbyberg, men vi visste inte hur länge vår mellanlandning skulle vara. Blott 2 månader senare är vi äntligen tillbaka i vårt tryckeri på Kungsholmen! Med nyrenoverad fräsch lokal som ett stort plus. Vi är oerhört glada att vara tillbaka i den lokal som Duplotryck grundades i år 1991, och få fortsätta vår historia på plats.

Vi jobbar fortfarande med samma koncept som innan; att vara snabbast, billigast med den bästa servicen, och i dessa coronatider även säkrast! Vi är glada över att vara tillbaka i stan, och välkomnar dig varmt att höra av dig till oss med det material som du behöver hjälp med.

 

Nå oss på telefon 08- 654 74 90 eller maila oss på info@duplotryck.se.
Ta hand om dig!

About author

Leave your comment

4 comments on “Vi flyttar tillbaka till Kungsholmen!

  1. Välkomna hem till Kungsholmen och grattis till alla Kungsholmsbor som nu åter kan dra nytta av er goda service och priser!

  2. Härligt att ni är tillbaka på Kungsholmen! Ni kan vara stolta – era produktioner och er servicenivå är verkligen på topp!

Leave your comment

20 % Rabatt
Oooh
Next time
Almost!
10% Rabatt
Gratis visitkort
Nästa Gång!
No luck today
Almost!
5 % Rabatt
Nope
Så nära!
Snurra Lyckohjulet för chans att vinna pris!

Minska kostnaden för trycksaker. Dra igång hjulet för chansen till fina priser!

Enkla spelregler:

  • 1 spinn per dag
  • Fuskare undanbedes
  • Du får rabattkoden till din inkorg
close
X

Product has been added to cart

View Cart