Inspiration

Visa din uppskattning med personliga julklappar

I år får många av oss en annorlunda jul. Det viktigaste det här året är att visa uppskattning för sina nära och kära, och att vara glad för det man har. Just därför passar det bättre nu än någonsin att ge bort personliga julklappar! Något som är oerhört uppskattat i tider som dessa.

 

Vem vill du visa din uppskattning?
Personliga julklappar är extra speciella och dessutom ett fint sätt att visa att man tänker på någon. Du kan exempelvis trycka dina egna personliga julkort till släktingar, muggar med personliga tryck på till familjen. Passa på att ge bort fotoalbum och personliga affischer med familjebilder på som motiv till dina mor- och farföräldrar. Möjligheterna är oändliga!

I vår tomteverkstad på Kungsholmen jobbar vi hela vägen fram till dopparedagen. Rudolf, Dancer och Vixen med vänner står redo att leverera dina julklappar ända in i sista minut!

 

Behöver du inspiration eller tips? Hör av dig till oss!
Mail: [email protected]
Tel nr: 08- 6547490

Kommentera inlägget

Search www.duplotryck.se

Wishlist

Login

Create an account

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our integritetspolicy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG (0)

20 % Rabatt
Oooh
Next time
Almost!
10% Rabatt
Gratis visitkort
Nästa Gång!
No luck today
Almost!
5 % Rabatt
Nope
Så nära!
Snurra Lyckohjulet för chans att vinna pris!

Minska kostnaden för trycksaker. Dra igång hjulet för chansen till fina priser!

Enkla spelregler:

  • 1 spinn per dag
  • Fuskare undanbedes
  • Du får rabattkoden till din inkorg
Added to wishlist!